Herr

På vår herravdelning hittar du alltid senaste nytt med brittisk touch från våra handplockade leverantörer. Några av våra absoluta storsäljare på herrsidan är oljerockar, fleecetröjor, skjortor & tweedjackor/västar. Självklart har vi mer än så i butiken. Varför vi alltid är aktiva på våra sociala medier och lägger upp nyheter som vi får in löpande.

Senaste nytt från Dubarry.

Quiltad jacka

Dubarry Mountusher i olivgrönt är en ny jacka från Dubarry. Finns i storlekarna S-3XL och kostar 2399:-.

Skjortor

Dubarry Shelbourne i färgsättningen ”Indigo” är en helt ny skjorta från Dubarry. Tillverkad i 100% mjuk bomull med ursnygga fuskmocka detaljer. Finns i storlekarna S-3XL och kostar 1299:-/st.

Dubarry Connell finns i tre olika färgkombinationer. Dark Pebble, Dusky Green och Harvest Gold. Riktigt snygga fusk mocka detaljer i kragen samt manschetterna. Samtliga med dold button down knäppning i kragen. Skjortan ger ett klart exklusivt intryck. Finns i storlekarna S – 3XL (100% bomull). Kostar 999:-/st.

Tröjor

Helt ny tröja Dubarry Roundwood finns i färgerna Nutmeg och Olive. Tillverkad i en ullmix (40% ull, 35% nylon och 25% rayon) med knäppning i halsen. Finns i storlekarna S-3XL och kostar 1399:-/st.

Västar

Helt ny dunväst (70% dun – 30% fjäder) Dubarry Graystown i färgen Walnut. Finns i storlekarna S-3XL och kostar 1699:-/st.

Favorit i repris som äntligen är tillbaka igen. Vi säger välkommen Dubarry Upperwood i Navy, Nutmeg och Olive. Tillverkad i en mix av ull 40%, nylon 35% och rayon 25%. Finns i storlekarna S-3XL och kostar 1299:-/st.

Senaste nytt från Pinewood.

Flannelskjorta

Pinewood Cornwall är en exklusiv och praktisk flannelskjorta i fantastiskt fina färger. Detaljer av fuskmocka. Två bröstfickor varav en med dragkedja. Perfekt för uteliv och jakt. Finns i storlekarna S-5XL och kostar 849:-/st.

Senaste nytt från Walker and Hawkes.

Lång oljerock

Extra lång oljerock. Som fungerar alldeles utmärkt för ridning och cykling. Tillverkad i England. Finns i storlekarna S-3XL.

Vaxad väst

Med de klassiska 4 fickorna framtill. Tillverkad i England. Finns i storlekarna S-3XL.

Senaste nytt från Hoggs of Fife.

V-ringad tröja i 100% bomull. Diskret och färgmatchad logo på bröstet. Finns i totalt 6 olika färger (S-3XL).

Senaste nytt från Jack Pyke.

2021 © Fasan & Co AB – Alla rättigheter reserverade

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close