Dam

På vår damavdelning hittar du alltid senaste nytt med brittisk touch från våra handplockade leverantörer. Några av våra absoluta storsäljare på damsidan är oljerockar, fleecevästar, blusar & tweedjackor. Självklart har vi mer än så i butiken. Varför vi alltid är aktiva på våra sociala medier och lägger upp nyheter som vi får in löpande.

Dubarry Galway

Vi har alltid ett sortiment av Dubarrystövlar samt tillbehör till dessa i butiken.

Senaste nytt från Chevalier.

Klassisk blus från Chevalier. Tattersallmönster på ”cream white”. Finns i storlekarna 34-46. Kostar 999:-/st.

Ytterligare ett klassiskt plagg från Chevalier, vintage shooting vest. För att inte säga ikon. Mycket praktiskt plagg med både framfickor och ryggfickor. Finns i storlekarna 34-46. Kostar 2699:-/st.

Senaste nytt från Dubarry.

Ny tweedjacka Dubarry Betony i färgkombinationen ”Hemlock” finns i storlek 34-44. Kostar 4999:-/st.

Dubarry Allendale är en helt ny väst från Dubarry. I walnut och sydda detaljer i mahogany. Västen har två frontfickor samt en innerficka (med dragkedja). Finns i storlekarna 34-44 och kostar 2999:-/st.

Helt ny blus Dubarry Japonica, sydd i flanell (100% bomull). Med fuskmocka detaljer i kragen och manschetterna. Finns i tre olika färgkombinationer Cardinal, Harvest och Navy. Finns i storlekarna 34-44 och kostar 999:-/st.

Ny jacka! Dubarry Allen Pesto. Den är både vattentät och andas. Finns i storlekarna 34-44. Kostar 1999:-/st.

Oljerock i vaxad bomull från Dubarry. Vaxad bomull, läderdetaljer, justerbar dragsko i midjan. Finns i storlek 36-44. Välkommen in till oss för att prova din nya Dubarry Ballyvaughan. Kostar 3299:-/st

Riktigt fina tweedvästar från Dubarry finns i storlekarna 34-44.Stickade sidopaneler i ull. Med detaljer i mocka. Kostar 3999:-/st

Dubarry Honeysuckle Jeans

Självklart har vi damernas absoluta favorit i butiken. En byxa som passar både till vardag och fest. Finns i storlekarna 34-44 och kostar 999:-/paret.

Senaste nytt från Walker and Hawkes

Tweedkavaj

Fantastiskt snygg damkavaj med dubbla sprund i sidorna. Tre knäppt med tre fickor med lock samt innerficka. Kan med fördel kombineras med kjol, keps eller flatcap i samma mönster. Finns i storlekarna XS (8) – 3XL (20).

Tweedjacka

I färgkombinationen ”Dark Sage”. Finns i storlekarna XS-4XL. Om man vill kan man även komplettera med kjol, keps eller flatcap i matchande mönster.

Vaxad jacka av s k ”bikermodell”

Finns i storlekarna 8-18 i fyra olika färger (34-44).

Tweedväst från Walker and Hawkes

En kanon snygg hund/häst/jakt/fritidsväst från engelska Walker and Hawkes i tweed med mollskinsdetaljer. Tillverkad av Derby-tweed (60% ull, 25% polyester, 11% akryl samt 4 % blandfibrer). Finns i storlekarna XS-4XL.

Tweedkjolar från Walker and Hawkes

Riktigt snygg och prisvärd tweedkjol från Walker and Hawkes. I butiken hittar du den i tre olika färgkombinationer, ”Dark Sage” ”Navy Stripe” och ”Light Sage”. Helfodrad med dold dragkedja och mollskinns linning. Finns i storlekarna 8-18 (XS-XXL).

Senaste nytt från Hoggs of Fife

Elgin ladies quilted jacket.

Blusar i 100% bomull (flannel) med dubbla bröstfickor. Finns i två färgsättningar. Kostar 625:-/st

Lite smått & gott.

2021 © Fasan & Co AB – Alla rättigheter reserverade

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close